Udvalg i klubben

Der findes i Golfklubben Lillebælt en række udvalg og klubber i klubben. Fælles for dem alle er at det er frivillige klubmedlemmer som ”driver” udvalgene og klubber i klubben. De gør det fordi de derigennem får mere og andet ud af deres medlemskab af Golfklubben Lillebælt. Ofte giver det en stor kontaktflade blandt klubbens medlemmer at deltage i et eller flere udvalg. Det er under de forskellige udvalg og klubber i klubben muligt at læse mere. Udvalgenes funktion er tillige nedskrevet i klubben forretningsorden.

Kaninudvalg

Det er udvalgets formål at lave en turnering, hvor kaniner har mulighed for at spille en gang golf sammen med andre kaniner og handicapspillere. Der er også mulighed for at få sit handicap reguleret.

Der afholdes turnering en gang om ugen – nemlig hver onsdag i perioden 1. april til 30. september. Man møder bare op. Vil du vide mere om hvordan så klik HER

Spillere med lavt handicap spiller med/mod spillere med højt handicap. Formålet med dette er, at bringe klubbens medlemmer tættere hinanden. På golfbanen er det de erfarne spilleres opgave at vejlede de nye spillere om etik og korrekt færden på golfbanen.

Reglen om at der ikke må gives/modtages råd i turneringer gælder ikke i kaninturneringerne.

Udvalget er med til at udbrede kendskabet til golfreglerne ved at udfærdige spørgsmål, som spillerne har mulighed for at svare på. Den sidste onsdag i hver måned er der mulighed for at tage regelspørgsmål op eller belyse en specifik regel, som regeludvalget vil svare på denne dag.

Efter matchen samles man i klubhuset til en hyggesnak. Man sætter sig sammen med de spillere, man har været sammen med på runden og får en god snak om bl.a. spillet, medens man afventer resultaterne og præmieoverrækkelsen. Man tager altså del i det sociale sammenhold, hvilket er med til at danne en stærk klub. Samtidig er det med til at opbygge relationer til andre spillere og man kan skabe kontakter som kan udmønte sig i flere private golfrunder.

Hele ideen med Kanin-matcherne er, at det gerne skulle ende med mange gode golfoplevelser for gamle, men i særdeleshed for nye spillere.

KONTAKT
Har du spørgsmål til ovenstående eller andet er du velkommen til at kontakte sekretariatet eller kontaktperson for kaninmatcher Niels Peter Gynthersen på npgynthersen@gmail.com eller tlf: 21227118

Eliteudvalg

Under opdatering

Begynderudvalg

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Golfklubben Lillebælt, som i 2018 kunne fejre 25 års jubilæum.  Vi er stolte af vores bane, som er medlemsejet og i 2017 gennemgik en stor renovering. Der er mulighed for at dyrke et socialt fællesskab, og mange medlemmer yder en frivillig indsats i forskellige udvalg. At vores bane tillige er en af Danmarks smukkest beliggende, er kun et ekstra plus.

Golf er en sport som mange bliver grebet af, og som man har mulighed for at dyrke i mange år forskellige steder i Danmark og i udlandet. Vi håber også at golf er en sport for dig, og vil derfor gerne invitere dig til vores begynderprogram. Begynderforløbet strækker sig over 2 måneder og koster kr. 495,00 pr. person. Derefter kan du indmelde dig som medlem i Golfklubben Lillebælt, hvor du får modregnet prisen for begynderkurset, så dette i realiteten er gratis.

Vi står klar til at tage godt imod dig og hjælpe dig hele vejen.

KONTAKT
Har du spørgsmål til ovenstående eller andet er du velkommen til at kontakte sekretariatet eller begynderudvalgets formand Ruth Lommer på lommer@pc.dk eller tlf: 2441 6950

Juniorudvalg

2022 – opstart efter påske i uge 16

Du kan læse mere om det at være Junior i Golfklubben Lillebælt og finde flere praktiske oplysninger i vores folder