Klubber i klubben

Hos Golfklubben Lillebælt har vi flere “Klubber i klubben”, som alle sammen er med til, at skabe dynamik i vores klub. Klubberne har hver især deres matcher, vedtægter og guidelines. Du har som medlem af GKL mulighed for, at melde dig og være en del af “klubberne i klubben”. Du kan læse meget mere om dem herunder og kontakt dem direkte, hvis du har spørgsmål eller ønsker at være medlem. 

God fornøjelse! 

Golfpigerne Lillebælt

Formål med vores klub er, at have det hyggeligt sammen, at lære både nye og gamle spillere at kende, at få nogle gode golfoplevelser og at være med i et fællesskab.

Hvem kan være med?
Golfpigerne Lillebælt er for alle piger, der er medlem af Golfklubben Lillebælt og som er fyldt 18 år. Flex-medlemmer betaler fuld green-fee, hver gang der spilles.

Kirsten Møller
Kirsten Møller Nielsen
Tlf: 20 18 41 60
Mail: kmni@live.dk

Læs mere på vores sociale medier her:

Torsdagsherrerne

For os er golf alvorlig sjov. Vi konkurrerer, og har det samtidig rart med hinanden. Ved at være med hos Torsdagsherrerne bliver du bedre til at spille golf. Du får mange hyggelige timer på golfbanen, og du udvider din bekendtskabskreds.
Alle mænd på 18 år og ældre, som har et handicap på 36 eller derunder, og som er medlem af Golfklubben Lillebælt, er velkomne til at være med hos Torsdagsherrerne.
Vores hovedturnering finder sted i sommerhalvåret fra april til udgangen af oktober, men vi har også en vinterturnering fra november til marts.
Vi har om sommeren et antal starttider fra kl. 13.00 og igen fra kl. 16.00. Der er med andre ord spillemuligheder for både dig, der har fri om dagen, og dig, der har et arbejde at passe. Der puttes om startrækkefølgen ca. 15 minutter før første start. Det er altså ikke de samme, du spiller med hver gang. Du får hele tiden nye bekendtskaber.
Den første torsdag i hver måned har vi gunstart kl. 16.00 med forskellige spilformer efterfulgt af fællesspisning og præmieuddeling i klubbens café.
Hvert år på Kr. Himmelfartsdag tager vi på en dagstur til en anden dansk golfbane og spiller en 18 hullers match og får en hyggelig frokost. Ligeledes arrangerer vi en weekendtur med overnatning i august. Målet kan være såvel danske som udenlandske golfbaner, hvor vi bestræber os på at spille på mindst to forskellige baner.

Vi glæder os til at se både gamle og nye medlemmer.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Henrik Bak
Henrik Bak
Tlf: 25 53 12 88
Mail: henrik.bak@youmail.dk

Læs mere på vores sociale medier her:

Seniorerne

Er du fuldgyldigt medlem af Golfklubben Lillebælt og fyldt 55 år (damer) eller 60 år (herrer) er du velkommen i seniorafdelingen.

Vi spiller hver torsdag året rundt, og du skal bare møde op og tilmelde dig.  Udover vore ugentlige matcher har vi 4 matcher i løbet af året med fællesspisning, hvor seniorafdelingen er vært. Derudover arrangerer vi venskabsmatcher med andre golfklubber i området.

Vi kan garantere, at du vil, få det hyggeligt og sjovt, lære mange spillere at kende, få nogle gode golfoplevelser og opleve et godt fællesskab.

Britta Pedersen
Britta Pedersen
Tlf: 30 95 61 52
Mail: Britta@treb.dk

Læs mere på vores sociale medier her:

Mix-parturnering

Parturneringen har været en del af klubbens sociale liv i over 20 år.

Vi mødes en gang om måneden i perioden April-September, hvor vi spiller greensome og foresome. De 6 matcher afsluttes hver gang med fællesspisning, præmieuddeling for dagen og en masse hygge. 

For at deltage skal holdet bestå af en mand og en kvinde, på min. 18 år. 

Anette

Sickan Kaad
Tlf: 20 22 09 91
Mail: info@modiform.dk/a>

Læs mere på vores sociale medier her: