Golfpigerne Lillebælt

Formål

  • At have det hyggeligt sammen
  • At lære både nye og gamle spillere at kende
  • At få nogle gode golfoplevelser
  • At være med i et fællesskab.

Hvem kan være med?

Golfpigerne Lillebælt er for alle piger, der er medlem af Golfklubben Lillebælt og som er fyldt 18 år. Flex-medlemmer betaler fuld green-fee, hver gang der spilles.

Betaling

Medlemskabet koster 300 kr pr sæson og tilmelder du dig efter 1. august koster det 150 kr for resten af sæsonen. Alternativt kan der betales 35 kr i matchfee pr. gang, man ønsker at deltage.

Betaling sker kontant ved indmeldelse eller via bankoverførsel til
Reg.: 0756 Konto: 3224167325

Hvornår spiller vi?

Sæsonstart i april og der spilles sidste gang i september/oktober, hvor der afsluttes med generalforsamling og fællesspisning. I alt bliver det til 20-25 matcher i løbet af sæsonen. I vintersæsonen spilles tirsdag formiddag, når vejret tillader.

Vi spiller alle tirsdag formiddage kl. 7.56 – 8.44 og eftermiddage kl. 15.56 -16.28.

Medlemmer af Golfpigerne Lillebælt, som pga. arbejde tidligst kan spille efter kl. 17.00, bestiller selv tid tirsdag efter kl. 17.00 og aftaler spil indbyrdes. Nye medlemmer kan evt. kontakte en fra bestyrelsen, eller skrive sig på en af de bestilte tider.

Matcher 2020

• Efter 1. halvdel af sæsonen er der præmie-uddeling den 30. juni og efter 2. halvdel er der præmie-uddeling til generalforsamlingen lørdag 26. september
• DIVA Sponsormatch 12. maj (bliver muligvis flyttet pga Corona)
• Holdmatch 30. juni
• Den årlige match med/mod Torsdags-herrerne tirsdag 1. september
• Texas Scramble-match & generalforsamling 26. september

Matchformer

I forbindelse med større matcher er der fællesspisning – se matchkalender og tavlen i greenfee-rummet for yderligere oplysninger.
Der veksles mellem spilleformerne Stableford og slagspil. I løbet af sæsonen vil der også være andre matchformer på programmet.
Se matchkalender og tavlen i greenfee-rummet for yderligere oplysninger.
Der handicapreguleres, både når vi spiller Stableford (18 huller) og slagspil.
Ved slagspil spiller vi efter reglen: hullets par x 2, dvs. på et par 3 hul, har man max. 6 slag, på et par 5 hul max. 10 slag.
Derudover kan man også melde sig til hulspils-turneringen, der kører over hele sæsonen.
I år har vi genindført “Årets scorekort”, hvor man har mulighed for at lukke godt spillede huller efter hver runde, men vær opmærksom, at hvert hul kan kun lukkes en gang.

Opslagstavlen

På vores opslagstavle vil man kunne finde vores matchprogram for sæsonen.

Valg af bestyrelse

På den årlige generalforsamling vælges bestyrelsen, som består af 5 medlemmer. Bestyrelsen vælges for en 2-årig periode og på valg vil være henholdsvis to og tre medlemmer hvert andet år.