Golfpigerne Lillebælt

Formål

  • At have det hyggeligt sammen
  • At lære både nye og gamle spillere at kende
  • At få nogle gode golfoplevelser
  • At være med i et fællesskab[break/]

Hvem kan være med?

Golfpigerne Lillebælt er for alle piger, der er medlem af Golfklubben Lillebælt og som er fyldt 18 år. Flex-medlemmer betaler fuld green-fee, hver gang der spilles.

Betaling

Medlemskabet koster 250 kr pr sæson og tilmelder du dig efter 1. august koster det 130 kr for resten af sæsonen. Alternativt kan der betales 35 kr i matchfee pr. gang, man ønsker at deltage.

Betaling sker kontant ved indmeldelse eller via bankoverførsel til
Reg.: 0755 Konto: 3224167325

Hvornår spiller vi?

Sæsonstart i april og der spilles sidste gang i september/oktober, hvor der afsluttes med generalforsamling og fællesspisning. I alt bliver det til 20-25 matcher i løbet af sæsonen. I vintersæsonen spilles tirsdag formiddag, når vejret tillader.

Vi spiller alle tirsdag formiddage kl. 7.56 – 8.44 og eftermiddage kl. 15.56 -16.28 og 16.52-17.00

Medlemmer af Golfpigerne Lillebælt, som pga. arbejde tidligst kan spille efter kl. 17.00, bestiller selv tid tirsdag efter kl. 17.00 og aftaler spil indbyrdes. Nye medlemmer kan evt. kontakte en fra bestyrelsen, eller skrive sig på en af de bestilte tider.

Matcher

  • Efter 1. halvårs matcher er der præmieuddeling den 26. juni 2018 og efter  2. halvårs matcher er der præmieuddeling til generalforsamlingen 2. oktober 2018
  • Der spilles en match med/mod Vejle Golf Klub Ladies Section i Vejle den 4. september 2018
  • Der spilles den årlige match med/mod Torsdagsherrerne.  I 2018 den 28. august[break/]

Matchformer

I forbindelse med større matcher er der fællesspisning – se matchkalender og tavlen i informationsrummet for yderligere oplysninger.
Der veksles mellem spilleformerne stableford og slagspil – se matchkalender og tavlen i informationsrummet for yderligere oplysninger.
I løbet af sæsonen vil der også være andre matchformer på programmet. Dette opslås på tavlen og opføres i matchkalenderen.

Der handicapreguleres, når vi spiller stableford.

Ved slagspil begrænses antal slag til 10. Når man har brugt 10 slag på et hul, noteres det på scorekortet. Der vil ikke være handicapregulering ved slagspil, det skal den enkelte spiller evt. selv sørge for.

Venskabsklubber

Ladies Section, Vejle Golf Club

Opslagstavlen

På vores opslagstavle vil man kunne finde vores matchprogram for sæsonen.

Valg af bestyrelse

På den årlige generalforsamling vælges bestyrelsen, som består af 5 medlemmer. Bestyrelsen vælges for en 2-årig periode og på valg vil være henholdsvis to og tre medlemmer hvert andet år.