Mix-Parturnering

 

MIXED-PARTURNERING

Velkommen til den nye sæson af ”MixPar Turnering”. For at deltage i turneringen, skal man være et mixed par: mand + kvinde, og minimum 18 år, man behøver ikke at danne par privat. For at deltage i gennemgående turnering, skal man spille med den samme partner i hele sæsonen. Der er ikke krav til hvor mange gange man deltager.

Dem, som ikke har ambitioner for at vinde den store gennemgående turnering, er alligevel altid velkomne til at deltage i enkelte matcher og efterfølgende samvær – for ”løsgængere” er der intet krav om en fast makker. Man kan spille med en partner, der ikke er medlem af GKL, denne skal registreres som greenfee spiller. Har man ikke en makker, men vil gerne deltage, kontakt venligst bestyrelsen (mail gerne til Svetlana eller Sickan), og vi vil prøve at matche interesserede.

Der er præmier til minimum de 5 bedste par hver gang, samt til længste drive, tættes på hul osv. afhængig af hvilken matchform vi spiller. I gennemgående turnering spiller vi med grandprix pointsystemet, hvor der gives 12p til vinderparret, 10p til anden pladsen. 8p til nr. 3 osv. Man får altid et point for deltagelsen, uanset placeringen.

Ved den sidste match tæller de point, som man fik på de tre bedste runder i sæsonen, samt point på selve dagen. 

Program: Vi kan maksimalt have 30 deltagende par, så meld til i god tid

DatoMatchformTilmelding
Lørdag 18. april gunstart kl. 13GreensomeGolfbox senest den 16/4
Fredag 15. Maj gunstart kl. 16FoursomeGolfbox senest den 13/5
Fredag 19. juni gunstart kl. 16Scottish twosomeGolfbox senest den 17/6
Fredag 17. Juli gunstart kl. 16GreensomeGolfbox senest den 15/7
Fredag 21. august gunstart kl. 16Scottish twosomeGolfbox senest den 19/8
Lørdag 19. september gunstart kl. 13Fourball/BestballGolfbox seneste den 17/9

Afslutningsfest

Som vanligt er den vigtigste prioritet det sociale samvær! Så vær opmærksom på tilmelding til spisning på golfbox. Præmier vil blive uddelt efter spisning og før kaffen. Er man ikke til stede bliver præmien til en klappepræmie, men placering og point bibeholdes.

På gensyn