Mix-Parturnering

 

MIXED-PARTURNERING

Velkommen til den nye sæson af ”MixPar Turnering”. For at deltage i turneringen, skal man være et mixed par: mand + kvinde, og minimum 18 år, man behøver ikke at danne par privat. For at deltage i gennemgående turnering, skal man spille med den samme partner i hele sæsonen. Der er ikke krav til hvor mange gange man deltager.

Dem, som ikke har ambitioner for at vinde den store gennemgående turnering, er alligevel altid velkomne til at deltage i enkelte matcher og efterfølgende samvær – for ”løsgængere” er der intet krav om en fast makker. Man kan spille med en partner, der ikke er medlem af GKL, denne skal registreres som greenfee spiller. Har man ikke en makker, men vil gerne deltage, kontakt venligst bestyrelsen (mail gerne til Svetlana eller Ditte), og vi vil prøve at matche interesserede.

Der er præmier til minimum de 5 bedste par hver gang, samt til længste drive, tættes på hul osv. afhængig af hvilken matchform vi spiller. I gennemgående turnering spiller vi med grandprix pointsystemet, hvor der gives 12p til vinderparret, 10p til anden pladsen. 8p til nr. 3 osv. Man får altid et point for deltagelsen, uanset placeringen.

Ved den sidste match tæller de point, som man fik på de tre bedste runder i sæsonen, samt point på selve dagen. 

Program: Vi kan maksimalt have 30 deltagende par, så meld til i god tid

DatoMatchformTilmelding
Lørdag den 13/4 Kl. 13.00GreensomeGolfbox senest den 11/4
Fredag den 10/5 Kl. 16.00FoursomeGolfbox senest den 8/5
Fredag den 21/6 kl. 16.00Scottish twosomeGolfbox senest den 19/6
Fredag den 19/7 kl. 16.00GreensomeGolfbox senest den 17/7
Fredag den 16/8 kl. 16.00Scottish twosomeGolfbox senest den 14/8
Lørdag den 14/9 kl. 14.00Fourball/BestballGolfbox seneste den 10/9

Afslutningsfest

Som vanligt er den vigtigste prioritet det sociale samvær! Så vær opmærksom på tilmelding til spisning på golfbox. Præmier vil blive uddelt efter spisning og før kaffen. Er man ikke til stede bliver præmien til en klappepræmie, men placering og point bibeholdes.

På gensyn