Mix-Parturnering

Nyt nyt …

MIXED-PARTURNERING afløser ÆGTEPAR-TURNERINGEN

Velkommen til den nye ”Mixed Parturnering”, som i år vil afløse ægtepar-matchen. Med den nye Mixed Parturnering, vil der være mulighed for, at flere kan spille med, da man ikke behøver at danne par privat.

For at deltage i turneringen, skal man være et mixed par: Mand + kvinde og minimum 18 år. Man skal spille med den samme partner i hele turneringen. Man kan spille med en partner, der ikke er medlem af GKL, denne skal registreres som greenfee spiller. Der er ikke krav til hvor mange gange man deltager.

Der er præmier til minimum de 5 bedste par hver gang, samt til længste drive, tættes på hul osv. afhængig af hvilken matchform vi spiller. Vi spiller med grandprix pointsystemet, som sidste år, dvs. de 10 bedste på dagen får point. Hvor der gives 12p til vinderparret, 10p til anden pladsen. 8p til nr. 3 osv.

Ved den sidste match tæller de 3 bedste point samt point på selve dagen, så har man kun spillet 1 match og fået 12p, er der stadig en god chance til afslutningsmatchen, som blev vundet med 31 grandprix point sidste år.

 

Program: Vi kan maksimalt have 30 deltagende par, så meld til i god tid  

DatoMatchformTilmelding
Lørdag den 22/4 Kl. 13.00GreensomeGolfbox senest den 19/4
Fredag den 19/5 Kl. 16.00FoursomeGolfbox senest den 17/5
Fredag den 16/6 kl. 16.00Scottish twosomeGolfbox senest den 14/6
Fredag den 14/7 kl. 16.00Scottish twosomeGolfbox senest den 12/7
Fredag den 18/8 kl. 16.00GreensomeGolfbox senest den 16/8
Lørdag den 16/9 kl. 14.00FoursomeGolfbox seneste den 6/9

Afslutningsfest

Vi glæder os til nye matchformer og til at udvide kredsen af spillere. Som vanligt er den vigtigste prioritet det sociale samvær! Så vær opmærksom på tilmelding til spisning på golfbox. Præmier vil blive uddelt efter spisning og før kaffen. Er man ikke til stede bliver præmien til en klappepræmie, men placering og point bibeholdes.

På gensyn

Michael & Hanne

Peter & Ditte

Hans Christian & Sickan