Mix-Parturnering

 

MIXED-PARTURNERING

MixPar Turnering

 

Velkommen til den nye sæson af MixPar Turneringen 😊

Det deltagende par skal være mand + kvinde, og minimum 18 år, man behøver ikke at danne par privat. Man kan ligeledes spille med en partner, der ikke er medlem af GKL, denne skal betale og registreres som greenfeespiller.

Har du ikke en makker, kan du kontakte Svetlana på sms 28146668 eller mail til svetlana@rph.dk og hun vil prøve at sammensætte et hold.

Der er præmier til hvert fjerde deltagende par (fx: 20 par udløser 5 præmier), samt til konkurrencer som tættest på hullet ved første eller anden slag, etc.

For at deltage i årets gennemgående turnering, skal man spille med den samme partner i de tællende matcher. I den gennemgående turnering spiller vi med grandprix pointsystemet, hvor der gives 12p. til vinderparret, 10p. til nummer 2, 8p. til nr. 3 osv. Man får altid et point for deltagelsen, uanset placeringen.

Parrets samlede resultat fås ved at lægge pointene sammen fra de 3 bedste matcher, med de point man får til afslutningsmatchen. Der er ikke krav til hvor mange gange matcher man deltager i, man er velkommen til at deltage uanset 😊.

Program:
Vi kan maksimalt have 36 deltagende par, så meld til i god tid

DatoMatchformTilmelding
Søndag den 19/4 Kl 12.00GreensomeGolfbox senest den 17/4
Fredag 15. Maj gunstart kl. 16FoursomeGolfbox senest den 13/5
Fredag 19. juni gunstart kl. 16Scottish twosomeGolfbox senest den 17/6
Fredag 17. Juli gunstart kl. 16GreensomeGolfbox senest den 15/7
Fredag 21. august gunstart kl. 16Scottish twosomeGolfbox senest den 19/8
Lørdag 19. september gunstart kl. 13Fourball/BestballGolfbox senest den 17/9

Afslutningsfest

Som vanligt er den vigtigste prioritet det sociale samvær! Så vær opmærksom på tilmelding til spisning på golfbox. Præmier vil blive uddelt efter spisning og før kaffen. Er man ikke til stede bliver præmien til en klappepræmie, men placering og point bibeholdes.

Vi glæder os til at se jer 😊

Svetlana & Michael

Sickan & HC

Ingerlise og Flemming