Materiale/udgivelser

Medieudvalget er til rådighed for klubbens medlemmer
Golfklubbens medieudvalg har ansvaret for, at GKLs interne og eksterne kommunikation er aktiv og velfungerende.

Det er således udvalget, der står for udsendelsen af klubbens blad GolfNyt, vedligeholdelse af siderne på nettet, annoncering i medierne og udgivelse af diverse informationsmateriale. Har du forslag til eller spørgsmål om bladet eller gkl.dk kan du henvende dig til udvalgsformand Thomas Rasmussen på ttpo@profibermail.dk

Det er også medieudvalget, der varetager klubbens kontakt til pressen og bl.a. de mange portaler på internettet, som beskæftiger sig med golf. Har du brug for hjælp og vejledning til en pressemeddelelse eller andre former for kontakt til medierne er du velkommen til at ringe til Jens Holme på 40 15 58 10 eller kontakte ham på e-mail på jh@jhkommunikation.dk.

Materiale til Golf Nyt og hjemmeside:
Som redaktør på vores klubblad GolfNyt ser jeg altid frem til at modtage materiale fra de ivrige skribenter i klubben omhandlende alt lige fra div. tiltag i klubben, indlæg fra klubber i klubben, afholdte og kommende matcher, sjove oplevelser, debatoplæg medlemmerne i mellem og mange andre gode ting. Husk at GolfNyt er medlemmernes klubblad, så hvis du ligger inde med en god historie – eller det kan for så vidt være lidt galde du har brug for at komme af med– så er du mere end velkommen til at fremsende det til mig. Der er ikke noget der er for småt til at tage med.

 

Billeder
Husk! hvis det er billeder som skal med i klubbladet skal disse afleveres i så høj opløsning som muligt. Et ok billede til tryk i bladet ligger på omkring 1mb – og modtages meget gerne i større størrelse også. Husk at indstille kameraet til at tage så få billeder som muligt… dette medvirker også til at kvaliteten bliver bedre.

Er billederne til anvendelse på hjemmesiden gør det ikke noget hvis kvaliteten ikke er så høj som til bladet, da websider ikke kræver så meget, som et godt tryk.

Tekst
Der modtages gerne word dokumenter, da disse gør det nemt at copy-paste til bladet.
Annoncemateriale modtages i færdige pdf’er produceret til tryk i aftalte formater.

Materiale modtages på mail: medieudvalg@gmail.com.

God skrivelyst!